Skip to main content

NLP Effectief Communiceren

NLP Effectief Communiceren

Leer hoe miljoenen mensen hebben
geleerd om expert te worden in
communiceren en te verbinden.

Tijdens deze tweedaagse Masterclass leer je hoe je door middel van taal en communicatie invloed krijgt op onbewuste breinprocessen. Zo kun je NLP gebruiken om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk dat je uitvoert.

In deze training maak je kennis met Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) een verzameling van mentale technieken gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling. En wel die technieken waarmee je leert je communicatieve vaardigheden naar een hogere level te brengen.

NLP wordt inmiddels ingezet door miljoenen mensen om zelfvertrouwen te vergroten, angsten en onzekerheid te verminderen, meer passie en inspiratie te ontwikkelen en de impact van communicatie te vergroten.

De Communicatieve Vaardigheden met NLP Masterclass is een interactieve cursus, de hele cursus doe je actief mee met de groep.

NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren.

VOOROPLEIDING

Je beschikt over MBO+ werk- en -denkniveau.

KLASSIKAAL

Je kunt dit programma klassikaal volgen op onze locatie in Dordrecht.

AFRONDING CERTIFICAAT

Voor de certificering van deze inspirerende Masterclass dien je actief mee te doen met de oefeningen en rondt je af met interactieve oefeningen.

OPLEIDING

• Duur van de opleiding: 2 dagen
• 2 dagen van 10.00 uur tot 17.00 uur

KOSTENSPECIFICATIE

Lesgeld: € 795,-
Inbegrepen: Studiemateriaal, eindopdracht en certificaat

LOCATIE

Burgraadt
Burgemeester de Raadtsingel 49-71
3311 JG Dordrecht

PROGRAMMEREN

Wil zeggen dat je met taal je brein programmeert om zich goed te voelen. Het gaat niet zozeer om programmeren, maar om het veranderen van negatieve patronen in positieve patronen in je brein zodat jij je weer goed voelt.

LINGUÏSTISCH

Gaat over taal. De taal waarmee je met jezelf of met anderen communiceert.

NEURO

Heeft met het brein te maken. In je brein zijn bepaalde patronen vastgelegd die ervoor zorgen dat je je naar voelt of dat je je goed voelt.

DOWNLOAD STUDIEPLAN
STAP BUDGET AANVRAGEN?
GRO Erkend
Stichting KTNO

Onze trainingen zijn KTNO en GRO geaccrediteerd, dit betekent dat de beroepsvereniging die op basis hiervan een studie heeft erkend het behaalde certificaat meeweegt bij de beoordeling of je al dan niet lid kunt worden en op welk niveau jij je kan registreren.